badgee verkocht
zoekt een
projectontwikkelaar

Project Langeweg zoekt een projectontwikkelaar om op deze bouwgrond verschillende woningen te realiseren met een open zichtlijn en vlak bij het centrum van Ronse en alle voorzieningen. Wonen op deze locatie is bovendien kiezen voor een vlotte bereikbaarheid per fiets, openbaar vervoer en de wagen.

Deze grond wordt in zijn geheel verkocht met een verkavelingsvergunning voor vier (halfopen) ééngezinswoningen. Het project Langeweg bestaat uit 2.170 m² grond en wordt verkocht aan 90,00 € per m² voor een totaal van 195.300 €. De ruime bouwpercelen zelf bevinden zich op de hoek Langeweg – Adolphe Hullebroekstraat.

In samenspraak met de stad kan het verkavelingsplan herzien worden.

VERKOCHT
Langeweg
logo-PO
© Google BE
open ruimte

Open ruimte

Project Langeweg ligt net buiten de kern van de stad Ronse. Dit betekent zowel genieten van alle voorzieningen in de stad (winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer), als van de kostbare open ruimte rond Ronse. Deze ‘koningin van de Vlaamse Ardennen’ biedt ook op vlak van natuur en recreatie voor elk wat wils met het Muziekbos, de stadstuin, diverse wandel- en fietsroutes, sportvoorzieningen, …

Mobiliteit

Wonen op deze locatie is kiezen voor een vlotte bereikbaarheid. Op slechts 1 km bevindt zich het station van Ronse, met als belangrijkste bestemmingen Gent, Brussel en Oudenaarde. Via de fietssnelweg F421 bereik je via Vloesberg (Flobecq) en Lessen ook de stad Geraardsbergen. In de Vlaamse Ardennen vormt deze fietssnelweg een vlakke verbinding waardoor langere verplaatsingen voor woon-werk mogelijk worden. De expresweg N60 verbindt Ronse in noordelijke richting met Gent en in zuidelijke richting met de Waalse steden Leuze-en-Hainaut en Péruwelz tot zelfs over de Franse grens richting Valenciennes.

mobiliteit
residentieel

Residentieel

Wonen aan de Langeweg is thuiskomen in een aangename buurt maar met een genereus ruimtegevoel. De aanwezige projectgrond betreft een verkaveling voor vier (halfopen) ééngezinswoningen met een gemiddelde perceeloppervlakte van ±540 m².

sfeer image Langeweg
sfeer image Langeweg
sfeer image Marktplein

Project Langeweg
Adolphe Hullebroeckstraat - Langeweg
9600 Ronse
Bekijk de precieze locatie